error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is S.N.M. B.V. een juiste partner. Krijg een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je omgeving. Op deze pagina staat alles van S.N.M. B.V. uit de Wijk. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? S.N.M. B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over S.N.M. B.V.

S.N.M. B.V. is een notaris gevestigd in de Wijk. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 59101687.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract

S.N.M. B.V.
Branche
Notaris
KVK
59101687
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-10-2013
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen