error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is S.N.M. B.V. een goede partner.

Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de regio. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over S.N.M. B.V. uit de Wijk.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? S.N.M. B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over deze notaris

S.N.M. B.V. is een notaris gevestigd in de Wijk. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 59101687.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

S.N.M. B.V.
Branche
Notaris
KVK
59101687
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-10-2013
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen