error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Smith Boeser Van Grafhorst B.V. een goede keuze.

Krijg een duidelijke prijsopgave van verschillende notarissen uit de regio. Hier vind je alles van Smith Boeser Van Grafhorst B.V. uit Haarlem. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Smith Boeser Van Grafhorst B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over deze notaris

Smith Boeser Van Grafhorst B.V. is een notaris gevestigd in Haarlem. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 34247836.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Smith Boeser Van Grafhorst B.V.
Branche
Notaris
KVK
34247836
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
27-04-2006
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen