Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Smit & Moormann notariaat een goede keuze.

Krijg een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en informatie over Smit & Moormann notariaat uit Wageningen.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Smit & Moormann notariaat of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Smit & Moormann notariaat is een notaris kantoor uit Wageningen. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 09181285.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Tarieven

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.