error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Smeets & Weijmer Notarissen een juiste partner.

Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en details over Smeets & Weijmer Notarissen uit Goirle.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Smeets & Weijmer Notarissen of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Smeets & Weijmer Notarissen is een notaris kantoor gevestigd in Goirle. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 17242901.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Smeets & Weijmer Notarissen
Branche
Notaris
KVK
17242901
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-2003
Medewerkers
20

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen