Is Smeets & Schop notarissen het perfecte notariskantoor voor jou?

Krijg een heldere offerte van verschillende notariskantoren uit je regio. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Smeets & Schop notarissen uit Kerkrade.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Smeets & Schop notarissen of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over Smeets & Schop notarissen

Smeets & Schop notarissen is een notaris kantoor uit Kerkrade. Dit kantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 52299112.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

De prijs

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.