Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Smamaekers B.V. een juiste partner.

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Hier staat een overzicht van Smamaekers B.V. uit Horst. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Smamaekers B.V. is een notaris uit Horst. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 12063584.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou meerdere keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Smamaekers B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.