Is Smamaekers B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Krijg een heldere prijsopgave van verschillende notarissen uit je buurt. Op deze pagina vind je alle informatie van Smamaekers B.V. uit Horst. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over Smamaekers B.V.

Smamaekers B.V. is een notaris gevestigd in Horst. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 12063584.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Tarieven

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Smamaekers B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.