error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Smalbraak Notarissen B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Ontvang een transparante prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je regio. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Smalbraak Notarissen B.V. uit Deventer.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Smalbraak Notarissen B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

Smalbraak Notarissen B.V. is een notaris gevestigd in Deventer. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 8176492.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Prijzen

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Smalbraak Notarissen B.V.
Branche
Notaris
KVK
8176492
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-05-2008
Medewerkers
27

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen