Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Slave Unit B.V. een goede keuze.

Ontvang een transparant kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je omgeving. Hier staat alle informatie van Slave Unit B.V. uit Vianen. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Slave Unit B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Slave Unit B.V. is een notaris kantoor uit Vianen. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 30148737.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

De prijs

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een wijziging in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.