Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Slaghekke notariaat een juiste keuze.

Krijg een transparante offerte van verschillende notarissen uit de regio. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Slaghekke notariaat uit Twello.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Slaghekke notariaat of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

Slaghekke notariaat is een notaris gevestigd in Twello. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 70646236.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • het opmaken van een samenlevingscontract