error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Skylark Holding BV het juiste notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en informatie over Skylark Holding BV uit Gulpen.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Skylark Holding BV of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Skylark Holding BV is een notaris kantoor uit Gulpen. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 17114836.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

De kosten

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verschillende aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Skylark Holding BV
Branche
Notaris
KVK
17114836
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
28-04-1999
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen