error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Silvaplana B.V. een juiste keuze. Ontvang een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je buurt. Hier staat alles van Silvaplana B.V. uit Heemstede. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen nodig voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Silvaplana B.V. is een notaris uit Heemstede. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 28093681.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Silvaplana B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Silvaplana B.V.
  • Pieter Aertszlaan 9, 2102CH, Heemstede
  • 023-5473388
Branche
Notaris
KVK
28093681
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-2001
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen