Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Signum Notariaat een juiste partner.

Krijg een heldere offerte van verschillende notariskantoren uit de regio. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier alle reviews en details over Signum Notariaat uit Aalsmeer.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Signum Notariaat of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Signum Notariaat is een notaris uit Aalsmeer. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 52904644.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de website.

De kosten

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament is anders dan de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.