error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Signa Notarissen B.V. het geschikte notariskantoor voor jou? Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Signa Notarissen B.V. uit Zevenbergen.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over deze notaris

Signa Notarissen B.V. is een notaris kantoor uit Zevenbergen. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 58053875.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Denk onder meer aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Signa Notarissen B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Signa Notarissen B.V.
Branche
Notaris
KVK
58053875
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-04-2009
Medewerkers
10

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen