error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Sigillato B.V. de ideale notaris voor jou? Krijg een heldere offerte van verschillende notarissen uit je buurt. Op deze pagina vind je een overzicht van Sigillato B.V. uit Amsterdam. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Sigillato B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Amsterdam. Dit kantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 34281045.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

Tarieven

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Sigillato B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Sigillato B.V.
  • IJdok 29Gebouw IJdoc, 1077RT, Amsterdam
  • 06-55746286
Branche
Notaris
KVK
34281045
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
21-08-2007
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen