error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Sigillato B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Ontvang een transparante prijsopgave van verschillende notarissen uit de regio. Op deze pagina staat alle informatie van Sigillato B.V. uit Amsterdam. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Sigillato B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Sigillato B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Amsterdam. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 34281045.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Sigillato B.V.
  • IJdok 29Gebouw IJdoc, 1077RT Amsterdam
  • 06-55746286
Branche
Notaris
KVK
34281045
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
21-08-2007
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen