Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Sielram B.V. een goede partner.

Ontvang een heldere offerte van verschillende notarissen uit de buurt. Op deze pagina vind je alles van Sielram B.V. uit Rotterdam. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over Sielram B.V.

Sielram B.V. is een notaris gevestigd in Rotterdam. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 24158504.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

De prijs

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een aanpassing in je testament is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou meerdere keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Sielram B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.