Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Sielram B.V. een goede keuze.

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Sielram B.V. uit Rotterdam.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal diensten.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • het opmaken van het samenlevingscontract

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Sielram B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over deze notaris

Sielram B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Rotterdam. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24158504.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

De prijs

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een testament wijziging verschilt met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.