error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is SIC B.V. de ideale notaris voor jou?

Ontvang een heldere offerte van verschillende notarissen uit je omgeving. Op deze pagina vind je alle informatie van SIC B.V. uit Nieuwerkerk ad IJssel. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over SIC B.V.

SIC B.V. is een notaris gevestigd in Nieuwerkerk ad IJssel. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 24369937.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

De kosten

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? SIC B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

SIC B.V.
  • 's-Gravenweg 182, 2911CK Nieuwerkerk ad IJssel
  • 010-4012255
Branche
Notaris
KVK
24369937
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-11-2004
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen