Is S.G.H.A. Koekkoek Werkmaatschappij B.V. de ideale notaris voor jou?

Krijg een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de buurt. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en gegevens over S.G.H.A. Koekkoek Werkmaatschappij B.V. uit Bladel.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor private kwesties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over S.G.H.A. Koekkoek Werkmaatschappij B.V.

S.G.H.A. Koekkoek Werkmaatschappij B.V. is een notaris uit Bladel. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 68497784.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? S.G.H.A. Koekkoek Werkmaatschappij B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.