Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is S.G.H.A. Koekkoek Werkmaatschappij B.V. een goede keuze.

Krijg een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je omgeving. Op deze pagina vind je een overzicht van S.G.H.A. Koekkoek Werkmaatschappij B.V. uit Bladel. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over S.G.H.A. Koekkoek Werkmaatschappij B.V.

S.G.H.A. Koekkoek Werkmaatschappij B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Bladel. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 68497784.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • het opmaken van het samenlevingscontract

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? S.G.H.A. Koekkoek Werkmaatschappij B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.