error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Seydlitz Spanje B.V. de juiste notaris voor jou? Ontvang een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de buurt. Op deze pagina staat alles van Seydlitz Spanje B.V. uit Breda. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Seydlitz Spanje B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Seydlitz Spanje B.V. is een notaris kantoor uit Breda. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 64397610.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

De kosten

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Seydlitz Spanje B.V.
  • Ginnekenweg 284, 4835NK, Breda
  • 076 5607800
Branche
Notaris
KVK
64397610
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
22-10-2015
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen