error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Seydlitz Spanje B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Krijg een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je buurt. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en details over Seydlitz Spanje B.V. uit Breda.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over deze notaris

Seydlitz Spanje B.V. is een notaris uit Breda. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 64397610.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene factoren. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Seydlitz Spanje B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Seydlitz Spanje B.V.
  • Ginnekenweg 284, 4835NK Breda
  • 076 5607800
Branche
Notaris
KVK
64397610
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
22-10-2015
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen