Is Seydlitz Spanje B.V. de passende notaris voor jou?

Ontvang een helder kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je regio. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en informatie over Seydlitz Spanje B.V. uit Breda.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Seydlitz Spanje B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Seydlitz Spanje B.V. is een notaris kantoor uit Breda. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 64397610.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling