Is Seydlitz Notarissen de juiste notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Seydlitz Notarissen uit Breda.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Seydlitz Notarissen is een notaris gevestigd in Breda. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 59681640.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Seydlitz Notarissen of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.