Is Sepmor B.V. de passende notaris voor jou?

Krijg een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je regio. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en informatie over Sepmor B.V. uit 't Harde.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Sepmor B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Sepmor B.V. is een notaris kantoor gevestigd in 't Harde. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 24333978.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

De kosten

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene factoren. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.