Is Sedino Beheer B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Ontvang een duidelijke prijsopgave van verschillende notarissen uit je buurt. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Sedino Beheer B.V. uit Leiderdorp.

Een notaris is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over Sedino Beheer B.V.

Sedino Beheer B.V. is een notaris uit Leiderdorp. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 65691717.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Sedino Beheer B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.