error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Scripta Manent B.V. de juiste notaris voor jou?

Krijg een transparant prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je regio. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en informatie over Scripta Manent B.V. uit Lunteren.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over Scripta Manent B.V.

Scripta Manent B.V. is een notaris uit Lunteren. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 09105385.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende diensten.

Denk onder meer aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Scripta Manent B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Scripta Manent B.V.
  • Broekdijk 6, 6741GA Lunteren
  • 0342-404580
Branche
Notaris
KVK
09105385
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-03-1999
Medewerkers
12

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen