error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Scripta Manent B.V. de juiste notaris voor jou? Krijg een heldere offerte van verschillende notarissen uit de buurt. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Scripta Manent B.V. uit Lunteren.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende diensten.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Scripta Manent B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over Scripta Manent B.V.

Scripta Manent B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Lunteren. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 09105385.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament is anders dan het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Scripta Manent B.V.
  • Broekdijk 6, 6741GA, Lunteren
  • 0342-404580
Branche
Notaris
KVK
09105385
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-03-1999
Medewerkers
12

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen