Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Scripta Manent B.V. een goede partner.

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Hier vind je alle informatie van Scripta Manent B.V. uit Lunteren. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Scripta Manent B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over deze notaris

Scripta Manent B.V. is een notaris kantoor uit Lunteren. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 09105385.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze gids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Tarieven

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.