Is Scriba Libra B.V. de juiste notaris voor jou?

Ontvang een transparante offerte van verschillende notarissen uit de regio. Hier staat een overzicht van Scriba Libra B.V. uit Zwijndrecht. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over Scriba Libra B.V.

Scriba Libra B.V. is een notaris uit Zwijndrecht. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 24437510.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Scriba Libra B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.