Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Scriba Libra B.V. een juiste partner.

Ontvang een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Op deze pagina staat alle informatie van Scriba Libra B.V. uit Zwijndrecht. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Scriba Libra B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

Scriba Libra B.V. is een notaris uit Zwijndrecht. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 24437510.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven taak.