error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Schretlen Notaris een juiste partner. Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Op deze pagina staat alle informatie van Schretlen Notaris uit Mierlo. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Diensten

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Schretlen Notaris of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

Schretlen Notaris is een notaris gevestigd in Mierlo. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 55015824.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Prijzen

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Schretlen Notaris
Branche
Notaris
KVK
55015824
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-09-2005
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen