error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Schot Van Loon Notariaat de passende notaris voor jou?

Ontvang een transparante prijsopgave van verschillende notarissen uit de omgeving. Hier vind je alles van Schot Van Loon Notariaat uit Amsterdam. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen handig voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

Schot Van Loon Notariaat is een notaris kantoor gevestigd in Amsterdam. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 71127275.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende diensten.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling

De prijs

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Schot Van Loon Notariaat of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Schot Van Loon Notariaat
  • Buikslotermeerplein 424A, 1025WP Amsterdam
  • 020-6369911
Branche
Notaris
KVK
71127275
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-2017
Medewerkers
10

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen