Is Schot Van Loon Notariaat het perfecte notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Hier staat een overzicht van Schot Van Loon Notariaat uit Amsterdam. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opstellen van het samenlevingscontract

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Schot Van Loon Notariaat of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over Schot Van Loon Notariaat

Schot Van Loon Notariaat is een notaris gevestigd in Amsterdam. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 71127275.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven taak.