error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Schilperoort Netwerk Notarissen een goede partner.

Krijg een heldere offerte van verschillende notariskantoren uit de buurt. Hier staat alles van Schilperoort Netwerk Notarissen uit Oud-Beijerland. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Schilperoort Netwerk Notarissen of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

De prijs

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Schilperoort Netwerk Notarissen is een notaris kantoor gevestigd in Oud-Beijerland. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24444750.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

Schilperoort Netwerk Notarissen
Branche
Notaris
KVK
24444750
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
15-09-2005
Medewerkers
18

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen