error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is Schepers & Van Nunen Netwerk Notarissen een goede partner.

Krijg een transparante offerte van verschillende notarissen uit je regio. Op deze pagina staat alles van Schepers & Van Nunen Netwerk Notarissen uit Uden. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Schepers & Van Nunen Netwerk Notarissen is een notaris uit Uden. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 17273639.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Schepers & Van Nunen Netwerk Notarissen of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Schepers & Van Nunen Netwerk Notarissen
Branche
Notaris
KVK
17273639
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
30-05-2008
Medewerkers
8

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen