Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Sativon B.V. een juiste keuze.

Ontvang een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je omgeving. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Sativon B.V. uit Horst.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Sativon B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verscheidene factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over Sativon B.V.

Sativon B.V. is een notaris kantoor uit Horst. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 12047887.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende diensten.

Denk onder meer aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte