Is Sativon B.V. de passende notaris voor jou?

Ontvang een heldere prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de buurt. Hier vind je een overzicht van Sativon B.V. uit Horst. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Sativon B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over Sativon B.V.

Sativon B.V. is een notaris kantoor uit Horst. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 12047887.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.