error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is Sassenheerd B.V. een juiste partner. Ontvang een transparant prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Op deze pagina vind je alles van Sassenheerd B.V. uit Hoogeveen. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over Sassenheerd B.V.

Sassenheerd B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Hoogeveen. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 04064229.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een wijziging in je testament is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Sassenheerd B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Sassenheerd B.V.
  • Prins Bernhardstraat 2, 7902EA, Hoogeveen
  • 0528-264841
  • notaris@westinga.knb.nl
Branche
Notaris
KVK
4064229
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-1997
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen