Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Sassenheerd B.V. een goede keuze.

Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina staat alles van Sassenheerd B.V. uit Hoogeveen. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Sassenheerd B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over Sassenheerd B.V.

Sassenheerd B.V. is een notaris kantoor uit Hoogeveen. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 4064229.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene aspecten. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.