error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Sanota B.V. de passende notaris voor jou? Krijg een heldere prijsopgave van verschillende notarissen uit je buurt. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Sanota B.V. uit Rotterdam.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Sanota B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

De kosten

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament is anders dan het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over Sanota B.V.

Sanota B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Rotterdam. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 69453659.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Een notaris is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Sanota B.V.
  • Argonautenweg 17B, 3054RP, Rotterdam
  • 010-2858686
Branche
Notaris
KVK
69453659
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
24-08-2017
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen