error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Sanota B.V. een juiste keuze.

Ontvang een duidelijke offerte van verschillende notariskantoren uit de regio. Op deze pagina staat een overzicht van Sanota B.V. uit Rotterdam. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Sanota B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over Sanota B.V.

Sanota B.V. is een notaris kantoor uit Rotterdam. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 69453659.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de priv├ęsfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Sanota B.V.
  • Argonautenweg 17B, 3054RP Rotterdam
  • 010-2858686
Branche
Notaris
KVK
69453659
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
24-08-2017
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen