Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Sandtlaan Holding B.V. een juiste keuze.

Krijg een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de regio. Hier vind je alle informatie van Sandtlaan Holding B.V. uit Rijnsburg. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Sandtlaan Holding B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Sandtlaan Holding B.V. is een notaris uit Rijnsburg. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 28105890.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende aspecten. Het tarief voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven taak.