error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Sandtlaan Holding B.V. de juiste notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de regio doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Hier staat een overzicht van Sandtlaan Holding B.V. uit Rijnsburg. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over deze notaris

Sandtlaan Holding B.V. is een notaris uit Rijnsburg. Deze notaris staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 28105890.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Sandtlaan Holding B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Sandtlaan Holding B.V.
  • Sandtlaan 45, 2231CB Rijnsburg
  • 071-4097197
Branche
Notaris
KVK
28105890
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-05-2005
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen