error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Saint Macaire B.V. de passende notaris voor jou?

Krijg een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Op deze pagina vind je alle informatie van Saint Macaire B.V. uit Rotterdam. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

Saint Macaire B.V. is een notaris kantoor uit Rotterdam. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24320628.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opstellen van een samenlevingscontract

De prijs

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Saint Macaire B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Saint Macaire B.V.
Branche
Notaris
KVK
24320628
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
27-04-2001
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen