error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Saint Macaire B.V. een goede partner. Krijg een duidelijke offerte van verschillende notarissen uit de omgeving. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en informatie over Saint Macaire B.V. uit Rotterdam.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Saint Macaire B.V. is een notaris uit Rotterdam. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 24320628.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Saint Macaire B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Saint Macaire B.V.
  • Straatweg 7, 3051BA, Rotterdam
  • 010-2858888
Branche
Notaris
KVK
24320628
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
27-04-2001
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen