Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Saint Macaire B.V. een juiste partner.

Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en details over Saint Macaire B.V. uit Rotterdam.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Saint Macaire B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Over dit bedrijf

Saint Macaire B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Rotterdam. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24320628.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

De kosten

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.