Is Saensigt B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Saensigt B.V. uit Heemstede.

Een notaris is niet alleen handig voor privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Saensigt B.V. is een notaris gevestigd in Heemstede. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 57376123.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Saensigt B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.