error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Saensigt B.V. de passende notaris voor jou?

Krijg een duidelijke prijsopgave van verschillende notarissen uit de regio. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en details over Saensigt B.V. uit Heemstede.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Saensigt B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Saensigt B.V. is een notaris uit Heemstede. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 57376123.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling

Saensigt B.V.
  • Leidsevaartweg 995e etage, 2106AS Heemstede
  • 023-5281752
Branche
Notaris
KVK
57376123
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
04-03-2013
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen