error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Saensigt B.V. de juiste notaris voor jou? Ontvang een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit de regio. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en informatie over Saensigt B.V. uit Heemstede.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Saensigt B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over Saensigt B.V.

Saensigt B.V. is een notaris uit Heemstede. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 57376123.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Saensigt B.V.
  • Leidsevaartweg 995e etage, 2106AS, Heemstede
  • 023-5281752
Branche
Notaris
KVK
57376123
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
04-03-2013
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen