error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Sacogo BV het passende notariskantoor voor jou?

Krijg een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de omgeving. Op deze pagina vind je alle informatie van Sacogo BV uit Amsterdam. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Sacogo BV of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Sacogo BV is een notaris gevestigd in Amsterdam. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 70693153.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Sacogo BV
  • Fannius Scholtenstraat 61C, 1051EV Amsterdam
  • bruno@berger.amsterdam
Branche
Notaris
KVK
70693153
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
19-01-2018
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen