error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Sacogo Beheer BV de passende notaris voor jou?

Krijg een heldere prijsopgave van verschillende notarissen uit de omgeving. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en informatie over Sacogo Beheer BV uit Amsterdam.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Sacogo Beheer BV of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Over deze notaris

Sacogo Beheer BV is een notaris gevestigd in Amsterdam. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 70676410.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Sacogo Beheer BV
  • Fannius Scholtenstraat 61C, 1051EV, Amsterdam
Branche
Notaris
KVK
70676410
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
19-01-2018
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen