error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is RTL Legal B.V. een goede partner. Ontvang een transparante offerte van verschillende notarissen uit je buurt. Hier vind je een overzicht van RTL Legal B.V. uit Utrecht. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen handig voor priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

RTL Legal B.V. is een notaris gevestigd in Utrecht. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 67549527.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze gids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? RTL Legal B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

RTL Legal B.V.
Branche
Notaris
KVK
67549527
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
22-12-2016
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen