Is RTL Legal B.V. de passende notaris voor jou?

Ontvang een heldere prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de buurt. Hier staat alle informatie van RTL Legal B.V. uit Utrecht. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? RTL Legal B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over RTL Legal B.V.

RTL Legal B.V. is een notaris gevestigd in Utrecht. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 67549527.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • het opmaken van een samenlevingscontract