error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is RTL Legal B.V. de ideale notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina staat alle informatie van RTL Legal B.V. uit Utrecht. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen handig voor priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over RTL Legal B.V.

RTL Legal B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Utrecht. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 67549527.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? RTL Legal B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

RTL Legal B.V.
Branche
Notaris
KVK
67549527
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
22-12-2016
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen