Is Rouwenhorst & Rouwenhorst Netwerk Notarissen het juiste notariskantoor voor jou?

Ontvang een duidelijke offerte van verschillende notariskantoren uit de regio. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Rouwenhorst & Rouwenhorst Netwerk Notarissen uit Delden.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene diensten.

Denk onder meer aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Rouwenhorst & Rouwenhorst Netwerk Notarissen of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Over dit notariskantoor

Rouwenhorst & Rouwenhorst Netwerk Notarissen is een notaris kantoor uit Delden. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 8195169.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze gids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een wijziging in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.