Is Rouwenhorst & Rouwenhorst Netwerk Notarissen het passende notariskantoor voor jou?

Krijg een duidelijke offerte van verschillende notarissen uit je regio. Hier vind je een overzicht van Rouwenhorst & Rouwenhorst Netwerk Notarissen uit Delden. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Rouwenhorst & Rouwenhorst Netwerk Notarissen of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over Rouwenhorst & Rouwenhorst Netwerk Notarissen

Rouwenhorst & Rouwenhorst Netwerk Notarissen is een notaris gevestigd in Delden. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 8195169.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract