error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Rouwenhorst Notariële Dienstverlening de ideale notaris voor jou? Krijg een duidelijke offerte van verschillende notariskantoren uit de buurt. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en informatie over Rouwenhorst Notariële Dienstverlening uit Lochem.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over Rouwenhorst Notariële Dienstverlening

Rouwenhorst Notariële Dienstverlening is een notaris gevestigd in Lochem. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 71266194.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze gids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

De prijs

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Rouwenhorst Notariële Dienstverlening of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Rouwenhorst Notariële Dienstverlening
  • Albert Hahnweg 166, 7242EM, Lochem
Branche
Notaris
KVK
71266194
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
02-04-2018
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen