error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Rouwenhorst Notariële Dienstverlening een juiste keuze.

Krijg een transparante offerte van verschillende notarissen uit de buurt. Hier staat alle informatie van Rouwenhorst Notariële Dienstverlening uit Lochem. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over Rouwenhorst Notariële Dienstverlening

Rouwenhorst Notariële Dienstverlening is een notaris kantoor uit Lochem. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 71266194.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Rouwenhorst Notariële Dienstverlening of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Rouwenhorst Notariële Dienstverlening
  • Albert Hahnweg 166, 7242EM, Lochem
Branche
Notaris
KVK
71266194
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
02-04-2018
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen