Is Rosita B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Rosita B.V. uit Blokker.

Een notaris is niet alleen handig voor privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Rosita B.V. is een notaris kantoor uit Blokker. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 58267549.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Rosita B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.