error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Rosita B.V. de passende notaris voor jou? Krijg een transparante offerte van verschillende notariskantoren uit je regio. Op deze pagina staat alles van Rosita B.V. uit Blokker. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Rosita B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

De kosten

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over Rosita B.V.

Rosita B.V. is een notaris gevestigd in Blokker. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 58267549.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Rosita B.V.
  • Zuiderhout 89, 1695AT, Blokker
  • 0229-591264
Branche
Notaris
KVK
58267549
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
27-06-2013
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen