error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Ronove B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Ontvang een transparante prijsopgave van verschillende notarissen uit de regio. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en details over Ronove B.V. uit IJmuiden.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Ronove B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Ronove B.V. is een notaris gevestigd in IJmuiden. Dit kantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 34135732.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verscheidene aspecten. De prijs voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ronove B.V.
  • Dokweg 31, 1976CA IJmuiden
  • 0255-547500
Branche
Notaris
KVK
34135732
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-05-2000
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen