error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Wellicht is Romeylan B.V. een juiste keuze. Ontvang een transparante offerte van verschillende notariskantoren uit de buurt. Op deze pagina vind je alle informatie van Romeylan B.V. uit Velsen-Zuid. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over deze notaris

Romeylan B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Velsen-Zuid. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 34094390.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende taken.

Denk onder meer aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Romeylan B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

Romeylan B.V.
  • De Savornin Lohmanlaan 3, 1981CA, Velsen-Zuid
  • 0255-515510
Branche
Notaris
KVK
34094390
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
28-12-1995
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen