Is Van Gogh Notarissen & Adviseurs de ideale notaris voor jou?

Krijg een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de omgeving. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Van Gogh Notarissen & Adviseurs uit Zundert.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Van Gogh Notarissen & Adviseurs of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Van Gogh Notarissen & Adviseurs is een notaris kantoor gevestigd in Zundert. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 20113885.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.