error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Romapa Beheer B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina vind je alle informatie van Romapa Beheer B.V. uit Brummen. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • akte van verdeling
  • het opmaken van het samenlevingscontract

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Romapa Beheer B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Romapa Beheer B.V. is een notaris kantoor uit Brummen. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 8063916.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Romapa Beheer B.V.
  • Oude Eerbeekseweg 16, 6971BM Brummen
  • 0575-566180
Branche
Notaris
KVK
8063916
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
09-12-1994
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen