error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Romapa Beheer B.V. het geschikte notariskantoor voor jou? Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je regio. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en details over Romapa Beheer B.V. uit Brummen.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Romapa Beheer B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Brummen. Deze notaris staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 08063916.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • het opstellen van een samenlevingscontract

Tarieven

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Romapa Beheer B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Romapa Beheer B.V.
  • Oude Eerbeekseweg 16, 6971BM, Brummen
  • 0575-566180
Branche
Notaris
KVK
8063916
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
09-12-1994
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen