Is Rolibo B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en details over Rolibo B.V. uit Berkel en Rodenrijs.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Rolibo B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

De prijs

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament is anders dan de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Rolibo B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Berkel en Rodenrijs. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 59490144.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen