error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Rolibo B.V. de ideale notaris voor jou? Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina staat alles van Rolibo B.V. uit Berkel en Rodenrijs. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Rolibo B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Rolibo B.V. is een notaris kantoor uit Berkel en Rodenrijs. Dit kantoor staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 59490144.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Rolibo B.V.
  • Willem Wilminkstraat 29, 2652GP, Berkel en Rodenrijs
Branche
Notaris
KVK
59490144
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
23-12-2013
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen