error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Roes en de Vries Notarissen het geschikte notariskantoor voor jou? Krijg een duidelijke offerte van verschillende notarissen uit de buurt. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Roes en de Vries Notarissen uit Leiden.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Roes en de Vries Notarissen of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Roes en de Vries Notarissen is een notaris uit Leiden. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 27365317.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Roes en de Vries Notarissen
Branche
Notaris
KVK
27365317
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-11-2005
Medewerkers
10

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen