Is Roes en de Vries Notarissen de passende notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en informatie over Roes en de Vries Notarissen uit Leiden.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Roes en de Vries Notarissen of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

De kosten

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Roes en de Vries Notarissen is een notaris kantoor uit Leiden. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27365317.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opmaken