Is Roemah Besar B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en informatie over Roemah Besar B.V. uit Middelburg.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Roemah Besar B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Roemah Besar B.V. is een notaris kantoor uit Middelburg. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 22061093.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de website.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.