error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Roelen de passende notaris voor jou?

Ontvang een heldere offerte van verschillende notarissen uit je omgeving. Hier staat een overzicht van Roelen uit Prinsenbeek. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Roelen is een notaris kantoor gevestigd in Prinsenbeek. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 20163892.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Roelen of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Roelen
Branche
Notaris
KVK
20163892
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-05-2006
Medewerkers
7

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen