Is Roel Wiechers B.V. de juiste notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Hier staat een overzicht van Roel Wiechers B.V. uit Enschede. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Roel Wiechers B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

De prijs

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende factoren. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Roel Wiechers B.V. is een notaris kantoor uit Enschede. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 8087963.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis