error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Roel Wiechers B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Hier vind je alles van Roel Wiechers B.V. uit Enschede. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Roel Wiechers B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over Roel Wiechers B.V.

Roel Wiechers B.V. is een notaris uit Enschede. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 8087963.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

De kosten

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou meerdere keuzes te geven is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Roel Wiechers B.V.
Branche
Notaris
KVK
8087963
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-03-2000
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen