Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Roekevis B.V. een juiste partner.

Ontvang een transparant kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je buurt. Hier staat alle informatie van Roekevis B.V. uit Apeldoorn. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Roekevis B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over Roekevis B.V.

Roekevis B.V. is een notaris kantoor uit Apeldoorn. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 8170610.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Prijzen

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.