error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Rockstar Notary B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Krijg een heldere offerte van verschillende notariskantoren uit je regio. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en informatie over Rockstar Notary B.V. uit Amsterdam.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Een notaris is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Rockstar Notary B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Rockstar Notary B.V. is een notaris uit Amsterdam. Deze notaris staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 64573656.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

De prijs

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Rockstar Notary B.V.
  • Apollolaan 153, 1077AS Amsterdam
  • 033-4601601
Branche
Notaris
KVK
64573656
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
17-11-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen